Website met een uniek design

Geen templates (vooraf ontworpen websites), maar unieke en persoonlijke vormgeving.

Uw ideeën online

In tegenstelling tot veel andere bedrijven waar u een website kunt laten maken, maken we bij rucla geen gebruik van templates. Een template is een vooraf ontworpen website die vaak door honderden andere websites wordt gebruikt. Bij rucla vinden we het belangrijk dat uw bedrijf uniek kan zijn, daarom maken wij uw website altijd vanaf een wit vel. Dit witte vel vullen we vervolgens met uw eigen ideeën en eisen voor de website. Ergens een mooie kleur, lettertype, foto of vlakverdeling gezien? Geef het gewoon door, we zullen ons best doen dit te integreren op uw website. Zelf denken we uiteraard ook actief mee en komen we met ideeën of oplossingen die uw website naar het volgende niveau tillen.

 

Samen met u maken we dus een goed ontworpen website die perfect past bij uw bedrijf! Een website die een goede indruk zal achterlaten bij uw potentiële klanten.

feedback verwerken webdesign

Meest gestelde vragen over vormgeving

 • Ik heb al een aantal ideeën voor mijn website. Hoe gaan jullie daarmee om?

  Uw eigen ideeën zijn uiteraard erg belangrijk voor het ontwikkelen van de ideale website voor uw bedrijf. Sommige klanten komen met allerlei knipsels aan om te laten zien wat ze willen. Wij proberen die ideeën zo goed mogelijk te verwerken op de website en sturen u dan een link naar een test-omgeving waar u de verwerkte ideeën kunt bekijken en kunt beoordelen.

   

  Bij rucla vinden we het belangrijk dat uw website écht bij uw bedrijf past, daarom maken we websites altijd vanaf een wit vel en proberen we altijd al uw ideeën zo goed mogelijk te verwerken.

 • Ik weet eigenlijk nog niet hoe mijn website eruit moet zien. Helpen jullie?

  Uiteraard helpen wij u! We komen altijd met ideeën over de perfecte vormgeving van uw website, speciaal gebaseerd op de bedrijfs-huisstijl. U kunt deze ideeën vervolgens beoordelen, bijschaven en goedkeuren. We delen altijd een speciale link met u naar een test-omgeving waar uw website alvast te bekijken is.

 • Wat is een template? Waarom kan het beter?

  Een template is een van te voren ontworpen website, waar vervolgens uw logo, teksten en afbeeldingen op worden geplakt. De kleuren worden aangepast naar die van uw bedrijf en klaar is kees.  Zo komt een webdesigner er natuurlijk wel erg makkelijk vanaf. Daarnaast is uw website nooit uniek. Hetzelfde template wordt gebruikt voor tientallen, misschien zelfs honderden andere websites.

  Bij rucla vinden we dit zonde. Uw bedrijf is uniek en dat moet ook uw website kunnen uitstralen. Daarom maken wij nooit gebruik van templates/thema's voor de vormgeving van uw website. De websites die we maken, creëren we vanaf een wit canvas.

 • Wat is het proces voor de vormgeving van mijn website?

  Nadat u een bestelling heeft geplaatst op onze website, zullen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw bedrijf; wat zijn uw belangrijkste punten? Op welke doelgroep is uw website gericht? Vervolgens gaan we aan de slag met de vormgeving van uw website. We sturen u een demo linkje naar een test-omgeving waar de website alvast zichtbaar is. U geeft feedback. Vervolgens verwerken we de feedback en kunnen we de website op een door u bepaalde datum publiceren.

Professioneel design bij uw rucla website!

Altijd standaard onderdeel van een perfecte website.

Start

€ 15

/ maand

€ 599,-

maximaal 5

inbegrepen

1 account

1x per twee maanden

Plus

/ maand

€ 25

€ 599,-

maximaal 8

inbegrepen

5 accounts

1x per maand

Eenmalige ontwerpkosten

Aantal pagina's

Gratis .nl domeinnaam

E-mailaccounts

Aanmelding Google

Website statistieken

SSL-Certificaat

Zelf website bewerken

Wijzigingen door rucla laten uitvoeren

Google Bedrijfsvermelding

Teksten laten controleren

Prijzen worden jaarlijks afgerekend en zijn exclusief 21% btw.

We zijn er om u te helpen.

WhatsApp:       06 38 00 1914

 E-mail:              service@rucla.nl

 Bel:                    072 56 14 520

uniek vormgegeven website maximaal 5 pagina's, veilige en snelle webhosting

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

START

€ 15,- /maand

uniek vormgegeven website maximaal 8 pagina's, veilige en snelle webhosting

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

PLUS • Populair!

€ 25,- /maand