Supersnelle hosting voor uw website!

Ook de snelheid van uw website is belangrijk voor een goede Google-positie.

Sublieme infrastructuur

Goede webhosting is belangrijk voor uw website. Uw website moet snel laden en altijd bereikbaar zijn. Daarom kiezen we bij rucla voor webhosting met gegarandeerde rekenkracht en de nieuwste optimalisatie technologieën, zodat uw website altijd snel zal laden en geen last heeft van andere websites op de server. Wanneer u uw website laat maken bij rucla, is onze snelle en veilige webhosting standaard inbegrepen, zodat u geen zorgen heeft over de optimale bereikbaarheid van uw website. Onze websites zijn sowieso sneller dan de gemiddelde WordPress website, omdat onze websites geen langzame database gebruiken.

Bij rucla plaatsen wij uw website op servers in het datacenter van BIT in Ede, welke bekend staat om goede kwaliteit, snelheid en veiligheid. Het datacenter van BIT is gecertificeerd met ISO 27001, wat garant staat voor excellente IT-veiligheid en goede bereikbaarheid van de diensten. Door een koppeling aan te bieden met het netwerk van Cloudflare zijn onze websites overal ter wereld snel te bereiken en is veiligheid gegarandeerd.

website laten maken inclusief snelle hosting

Meest gestelde vragen over hosting

 • Wat zijn hosting en domeinnamen precies?

  Dit is heel makkelijk uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Stel u laat een huis bouwen; er is grond nodig waar het huis op kan staan (de server/hosting). Als het huis eenmaal gebouwd is en u wilt vrienden en familie uitnodigen om een kijkje te nemen bij het nieuwe huis, geeft u hen het adres van het nieuwe huis (de domeinnaam).

   

  De hosting/server is dus de plaats waar de bestanden van uw website worden opgeslagen en de domeinnaam is het adres naar uw website.

 • Wat is een goede domeinnaam voor mijn bedrijf?

  Bij het bedenken van een goede domeinnaam komt veel kijken. Is de domeinnaam nog vrij? Welke extensie zal ik kiezen? Moet ik meerdere versies registreren? We raden het u aan om te kiezen voor de bedrijfsnaam, of voor een domeinnaam dat (ongeveer) beschrijft wat voor producten u verkoopt of welke diensten u levert. Wij regelen het registratie proces voor u zodat u hier geen omkijk naar heeft en geven tevens advies over de beste domeinnaam keuzes. Standaard is er één gratis .nl domeinnaam bij het laten maken van een website inbegrepen. Wanneer u een andere extentie wenst, zoals .com, .eu enz. registreren wij deze voor een kleine meerprijs.

 • Op dit moment heb ik al hosting. Wat moet ik doen als ik een website bij jullie laat maken?

  Als u bij rucla een website laat maken, is onze snelle hosting standaard inbegrepen. U kunt uw huidige hosting opzeggen, maar met behoud van uw domeinnaam. De instellingen van de domeinnaam veranderd u dan, zodat uw website vanaf dat moment bereikbaar is via onze server. U kunt er ook voor kiezen om uw domeinnaam naar ons te verhuizen. Welke optie u ook kiest, we helpen u altijd! Zo verloopt de publicatie van uw website zonder problemen.

 • Ik heb al een domeinnaam. Wat nu?

  Het maakt niet uit of u op dit moment al een domeinnaam bezit. We helpen u met het koppelen van uw bestaande domeinnaam aan onze servers, bijvoorbeeld door de nameservers te wijzigen of de domeinnaam naar onze provider te verhuizen. Tot dat uw nieuwe website helemaal af is en kan worden gepubliceerd, blijft uw oude website gewoon bereikbaar.

 • Zal mijn huidige website offline zijn als ik mijn domeinnaam naar jullie verhuis?

  Indien u ervoor kiest de domeinnaam te verhuizen kan het zijn dat uw oude website een tijdje offline is, houd rekening met een aantal uur. Als u ervoor kiest om de nameservers te veranderen naar die van rucla is uw oude website gewoon nog bereikbaar tot dat er wordt besloten uw nieuwe website te publiceren. Dan zullen we de instellingen zo wijzigen dat uw domeinnaam vanaf dat moment succesvol verwijst naar de nieuwe website. We kunnen u advies geven over welke optie het beste voor u is.

 • Kunnen jullie ook een domeinnaam voor mij registreren?

  Ja, wij registreren uw .nl domeinnaam zelfs gratis als u nog geen domeinnaam heeft! Heeft u liever een domeinnaam met een andere extensie (.com, .net)? Dan registreren wij dat graag voor u tegen een klein bedrag. We zorgen er vervolgens voor dat uw domeinnaam wordt gekoppeld aan onze servers, zodat uw website bereikbaar is via uw (nieuwe) domeinnaam.

 • Wat maakt jullie webhosting beter dan standaard webhosting?

  Ons webhosting platform is uitgerust met nieuwe technieken om uw website extra snel te laten laden (waaronder http/2), tevens heeft iedere website op ons platform gegarandeerde rekenkracht en werkgeheugen waardoor uw website geen last zal hebben van andere websites op de server. Doordat we samenwerken met een betrouwbare provider en een gecertificeerd datacenter, zijn veiligheid en goede bereikbaarheid gegarandeerd. Ook wanneer uw website groeit, bijvoorbeeld doordat er veel meer bezoekers op uw website komen, bieden we opties aan die de bereikbaarheid van uw website verbeteren. Hier kunnen echter wel (extra) kosten aan zitten.

   

  Heeft u een website gericht op de internationale markt? Geen probleem! We kunnen uw website eenvoudig publiceren op een internationaal netwerk, waardoor uw website over de hele wereld snel zal laden. Hier kunnen echter wel (extra) kosten aan zitten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hosting: Standaard bij uw rucla website!

Geen zorgen over het beheren van eigen hosting. rucla regelt dat uw website op snelle servers staat.

Start

€ 15

/ maand

€ 599,-

maximaal 5

inbegrepen

1 account

1x per twee maanden

Plus

/ maand

€ 25

€ 599,-

maximaal 8

inbegrepen

5 accounts

1x per maand

Eenmalige ontwerpkosten

Aantal pagina's

Gratis .nl domeinnaam

E-mailaccounts

Aanmelding Google

Website statistieken

SSL-Certificaat

Zelf website bewerken

Wijzigingen door rucla laten uitvoeren

Google Bedrijfsvermelding

Teksten laten controleren

Prijzen worden jaarlijks afgerekend en zijn exclusief 21% btw.

We zijn er om u te helpen.

WhatsApp:       06 38 00 1914

 E-mail:              service@rucla.nl

 Bel:                    072 56 14 520

website laten maken inclusief snelle hosting

maximaal 5 pagina's
SSL-Certificaat en
1 e-mailaccount

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

START

€ 15,- /maand

maximaal 8 pagina's
SSL-Certificaat en
5 e-mailaccounts

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

PLUS • Populair!

€ 25,- /maand