De Beste Zakelijke Applicaties

ruclaApps: moderne webmail, documenten opslag en bedrijfs-applicaties

e-mailhosting voor bedrijven van ruclaApps

Uw e-mail overal bereikbaar

Als ZZP'er is het belangrijk om overal e-mail te kunnen ontvangen en te beantwoorden. Met de gebruiksvriendelijke webmail van ruclaApps is dit erg eenvoudig! De webmail is te benaderen via computer, tablet en telefoon. ruclaMail is ook in te stellen op de standaard mailapplicatie van uw computer of telefoon.

 

Samenwerken

Meerdere collega's in uw bedrijf? Met ruclaMail is het super eenvoudig om samen te werken. Geen gedoe met het doorsturen van e-mails; stuur gewoon een @mention naar een collega om een e-mail te delen en reageer onder e-mails. De geïntegreerde bedrijfschat zorgt voor betere samenwerking tussen collega's, waar ze ook zijn.

zakelijke webmail van ruclaApps

Documenten aanmaken en delen

Naast de handige webmail, zijn er nog meer applicaties beschikbaar. Met ruclaWriter maakt u eenvoudig tekstdocumenten aan en slaat u deze op in de cloud. ruclaShow is een applicatie om presentaties te maken en met ruclaSheets kunt u werkbladen aanmaken.

 

Naast het aanmaken van documenten, kunt u ook documenten, afbeeldingen, werkbladen en presentaties uploaden naar de cloud.

 

Samenwerken

Ook bij alle documenten die u maakt, is het zeer eenvoudig om deze te delen met anderen binnen uw bedrijf. Werk gezamenlijk aan één document, zodat voorstellen nog sneller klaar zijn.

zakelijke documenten opstellen met ruclaApps
zakelijke presentaties maken met ruclaApps

Meest gestelde vragen over ruclaApps

 • Wat kan ik precies met ruclaApps?

  ruclaApps bestaat uit een webmail applicatie, een cloudopslag applicatie en een documenten beheer applicatie. Met de webmail applicatie kunt u uw e-mail met eigen domeinnaam beheren en eenvoudig contact onderhouden met uw collega's. Cloudopslag is de plaats waar u al uw documenten kunt beheren en kunt delen met collega's en klanten. U kunt tekstdocumenten aanmaken met Writer, presentaties samenstellen met Show en werkbladen aanmaken met Sheets. Zo heeft u al uw e-mails en bestanden op één centrale plaats, op welk apparaat u ook werkt.

 • Hoeveel accounts kan ik aanmaken? Hoeveel opslag krijg ik daarbij?

  Bij het Start-pakket krijgt u één account en bij het Plus-pakket vijf accounts. Het is bij beide pakketten wel mogelijk om aliassen aan te maken waarmee één e-mailaccount via meerdere e-mailadressen bereikbaar is. Als u bijvoorbeeld het e-mailaccount info@uwbedrijf.nl maakt en als alias support@uwbedrijf.nl instelt, komen beide e-mails op hetzelfde account binnen. Bij beide pakketten krijgt u standaard 5GB opslag per account voor de webmail en cloudopslag.

 • Waar wordt mijn data opgeslagen?

  Het is belangrijk dat uw bedrijfsbestanden veilig zijn en niet zomaar ergens ter wereld worden opgeslagen. Alle bestanden binnen het ruclaApps-account worden opgeslagen op servers binnen de Europese Unie. Onze partner maakt gebruik van datacenters in Dublin, Ierland en Amsterdam, Nederland. De verbinding is versleuteld met sterke en moderne encryptie.

 • Kan ik ook extra accounts los aanschaffen?

  Ja, het is mogelijk om losse accounts aan te schaffen. Het maakt hierbij niet uit of u een Start-pakket heeft of een Plus-pakket. Een extra ruclaApps-account van 5GB kost €1,99 extra per maand. Dit bedrag wordt jaarlijks afgerekend en is exclusief 21% btw. Heeft u interesse in een extra account? Neem dan eenvoudig contact op, een extra account wordt meestal al snel voor u geconfigureerd.

Meer dan alleen een website laten maken.

Een website laten maken door rucla bevat ook standaard een serie aan bedrijfsapplicaties.

Start

€ 15

/ maand

€ 599,-

maximaal 5

inbegrepen

1 account

1x per twee maanden

Plus

/ maand

€ 25

€ 599,-

maximaal 8

inbegrepen

5 accounts

1x per maand

Eenmalige ontwerpkosten

Aantal pagina's

Gratis .nl domeinnaam

E-mailaccounts

Aanmelding Google

Website statistieken

SSL-Certificaat

Zelf website bewerken

Wijzigingen door rucla laten uitvoeren

Google Bedrijfsvermelding

Teksten laten controleren

Prijzen worden jaarlijks afgerekend en zijn exclusief 21% btw.

We zijn er om u te helpen.

WhatsApp:       06 38 00 1914

 E-mail:              service@rucla.nl

 Bel:                    072 56 14 520

e-mailhosting voor bedrijven van ruclaApps

 1 ruclaApps account met 5GB opslag, webdesign met maximaal 5 pagina's.

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

START

€ 15,- /maand

5 ruclaApps accounts met 5GB opslag, webdesign met maximaal 8 pagina's.

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

PLUS • Populair!

€ 25,- /maand