Mobiele website laten maken

Responsive websites die geschikt zijn voor mobiel, tablet en computer.

Optimalisatie voor alle apparaten

Bij rucla zorgen we er altijd voor dat uw website goed zichtbaar is op smartphones, tablets, laptops en computers. Een website die zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm van de bezoeker, heet een responsive website. Een responsive website is belangrijk voor de online zichtbaarheid van uw bedrijf en is onderdeel van de zoekmachine optimalisatie. Google heeft aangekondigd dat websites die voor mobiel geschikt zijn, een hogere waardering krijgen dan websites die niet geoptimaliseerd zijn. In de toekomst kunnen websites die niet geschikt zijn voor mobiel zelfs compleet uit de mobiele zoekindex worden geweerd. Naast zoekmachines, geven bezoekers ook de voorkeur aan een voor mobiel geoptimaliseerde website. Wanneer uw website niet is geoptimaliseerd en niet duidelijk leesbaar is, zullen bezoekers uw website verlaten en naar de website van uw concurrent gaan.

responsive (mobiele) website laten maken

Meest gestelde vragen over responsive websites

  • Wat is een responsive website precies?

    Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het scherm van een gebruiker. Bezoekt iemand uw website vanaf een dektopcomputer? Dan wordt de website over de hele breedte getoond. Bezoekt iemand uw website vanaf een smartphone? Dan past de website zich hier automatisch op aan, zodat de tekst ook op kleinere apparaten goed leesbaar is. Ook als iemand het venster van de browser kleiner maakt, past de website zich hier automatisch op aan. Een responsive website is dus erg belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

  • Mijn huidige website is nog niet geschikt voor mobiel. Is dat erg?

    Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk uw website (laat) optimaliseren voor smartphones en tablets, om uw Google-positie te kunnen blijven behouden. Google heeft namelijk aangekondigd dat websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel, een hogere positie zullen krijgen in de zoekresultaten dan de  websites die niet geoptimaliseerd zijn. Als een concurrerende website wĂ©l geoptimaliseerd is, zal deze hoger in de zoekresultaten verschijnen dan uw website. Daarnaast zullen bezoekers die via hun telefoon uw website bezoeken eerder afhaken als uw website nog niet geoptimaliseerd is, omdat ze de teksten niet goed kunnen lezen. Het is nu dus echt tijd om te beginnen met het optimaliseren van uw website! Wij helpen u.

  • Als ik mijn website bij jullie laat maken, is de website dan responsive?

    Ja, bij rucla maken wij alle websites responsive. Ook voor de mobiele versie van uw website heeft u volledige controle over het uiterlijk. Bij rucla maken we geen gebruik van vooraf ontworpen websites, ook wel templates genoemd. U kunt ons precies doorgeven hoe uw perfecte website er uit ziet en wat u misschien juist wel of niet op de mobiele versie van uw website wilt tonen. Wij zullen uw ideeën vervolgens verwerken in het ontwerp. Lees meer over hoe wij uw website vormgeven.

Een responsive website laten maken door rucla!

De perfecte website voor uw bedrijf, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Start

€ 15

/ maand

€ 599,-

maximaal 5

inbegrepen

1 account

1x per twee maanden

Plus

/ maand

€ 25

€ 599,-

maximaal 8

inbegrepen

5 accounts

1x per maand

Eenmalige ontwerpkosten

Aantal pagina's

Gratis .nl domeinnaam

E-mailaccounts

Aanmelding Google

Website statistieken

SSL-Certificaat

Zelf website bewerken

Wijzigingen door rucla laten uitvoeren

Google Bedrijfsvermelding

Teksten laten controleren

Prijzen worden jaarlijks afgerekend en zijn exclusief 21% btw.

We zijn er om u te helpen.

WhatsApp:       06 38 00 1914

 E-mail:              service@rucla.nl

 Bel:                    072 56 14 520

gratis ssl-certificaat, professionele vormgeving en
1 e-mailaccount (ruclaApps)

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

START

€ 15,- /maand

gratis ssl-certificaat, professionele vormgeving en
5 e-mailaccounts (ruclaApps)

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

PLUS • Populair!

€ 25,- /maand