Een veilige website door gratis SSL

Bescherm de gegevens van uw bezoekers door de beveiligde https-verbinding

Bescherm uw bezoekers en uw website

Websites door rucla worden automatisch geleverd met een ssl-certificaat. Wanneer een website een ssl-certificaat heeft, betekend dit dat de verbinding tussen de server en de gebruiker versleuteld is. Informatie die bezoekers achterlaten op uw website, zoals naam en e-mailadres, kunnen hierdoor niet worden gezien door anderen. Naast dat het groene slotje en het woord "Veilig" in de browser betrouwbaarder en professioneler overkomt; raad de Autoriteit Persoonsgegevens het gebruik van SSL met klem aan! Bij rucla wordt dit gratis voor u gedaan. We vinden het belangrijk dat ook kleine ondernemers en ZZP'ers een goede beveiligde verbinding voor hun klanten kunnen aanbieden. De websites die we bij rucla maken, zijn sowieso veel veiliger dan WordPress websites. Onze websites gebruiken namelijk geen kwetsbare databases.

 

Naast de voordelen op het gebied van veiligheid, draagt het gebruik van SSL ook bij aan zoekmachine optimalisatie, wat kan leiden tot een hogere waardering door Google. Google vindt het gebruik van SSL namelijk erg belangrijk en wil dit in de toekomst als beoordelingsfactor meewegen.

gratis ssl-certificaat bij het laten maken van een website

Meest gestelde vragen over SSL

 • Wat is SSL precies?

  Een ssl-verbinding of https, zorgt ervoor dat de verbinding tussen de gebruiker en de server waar uw website op staat versleuteld is. De gegevens die klanten op uw website achterlaten op uw website, zoals een naam en e-mailadres worden nu versleuteld, waardoor buitenstaanders de gegevens niet kunnen bekijken. Zo blijven de gegevens dus beschermt.

  Een http-verbinding is een normale, niet versleutelde, verbinding. Een https-verbinding is een versleutelde verbinding, waarbij de s staat voor secure. Wanneer een website via een https-verbinding wordt bezocht, tonen browsers vaak een groen hangslotje aan de linkerkant.

 • Komt mijn website hoger in Google als ik SSL heb?

  Google vindt een veilig internet erg belangrijk en moedigt websites aan om gebruik te maken van SSL. Op dit moment telt de veiligheid van uw website al mee als een van de beoordelingsfactoren voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten, maar dit heeft nog geen groot effect. Als een website nu nog niet gebruik maakt van een versleutelde verbinding, zal deze dus niet zomaar een slechte positie krijgen in de zoekresultaten. In de loop der jaren kan Google dit effect echter groter maken, om te stimuleren dat er meer websites gebruik gaan maken van encryptie. Via de internetbrowser van Google, Chrome, laat Google al zien dat het encryptie belangrijk vind. Bij een website die gebruikt maakt van de veilige https-verbinding verschijnt het woord "Veilig" met een groen slot ernaast. Wanneer een website een formulier voor wachtwoorden heeft, maar nog geen gebruik maakt van encryptie verschijnt er "Niet Veilig" in de rechterbovenhoek. Dit om gebruikers ervan bewust te maken dat hun gegevens mogelijk gevaar lopen als ze deze op de website invullen.

   

  Het groene hangslot en het woord "Veilig" roepen een vertrouwelijk gevoel op bij bezoekers en heeft een professionele uitstraling. Bezoekers zullen dan dus eerder hun gegevens op de website achterlaten dan wanneer dit er niet staat.

 • Regelen jullie dat ik een certificaat krijg of moet ik dat zelf doen?

  Als u een website bij ons laat maken en uw domeinnaam succesvol aan onze servers koppelt, verstrekken we automatisch een ssl-certificaat die automatisch wordt verlengt gedurende de afname van ons website-pakket. Het ssl-certificaat is gratis.

  We helpen u altijd met het verhuizen naar onze servers, zodat u hier zelf niet veel werk aan heeft.

Een extra veilige website voor u en uw bezoekers!

Laat bezoekers en Google zien dat u uw beveiliging serieus neemt met SSL.

Start

€ 15

/ maand

€ 599,-

maximaal 5

inbegrepen

1 account

1x per twee maanden

Plus

/ maand

€ 25

€ 599,-

maximaal 8

inbegrepen

5 accounts

1x per maand

Eenmalige ontwerpkosten

Aantal pagina's

Gratis .nl domeinnaam

E-mailaccounts

Aanmelding Google

Website statistieken

SSL-Certificaat

Zelf website bewerken

Wijzigingen door rucla laten uitvoeren

Google Bedrijfsvermelding

Teksten laten controleren

Prijzen worden jaarlijks afgerekend en zijn exclusief 21% btw.

We zijn er om u te helpen.

WhatsApp:       06 38 00 1914

 E-mail:              service@rucla.nl

 Bel:                    072 56 14 520

gratis ssl-certificaat, professionele vormgeving en
1 e-mailaccount (ruclaApps)

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

START

€ 15,- /maand

gratis ssl-certificaat, professionele vormgeving en
5 e-mailaccounts (ruclaApps)

Wordt jaarlijks afgerekend.
Exclusief eenmalige
ontwerp-kosten en 21% BTW.

PLUS • Populair!

€ 25,- /maand